Betamax

 

 

OPBEVARING EFTER OPGAVENS AFSLUTNING

 

Når en opgave er afsluttet, sendes alt original materiale retur sammen med det overspillede.

Som de eneste, tilbyder vi vores kunder, at opbevare de gamle tunge kassetter / spoler mv. efter digitalisering og overspilning i stedet for at sende dem retur sammen med de nye medier/filer; dels er portoen steget meget og dels sikre det, at de gamle minder ikke går tabt hvis uheld i forsendelsen sker: De kan genskabes ved, at vi kan foretager en ny overspilning hvis ønsket.

Denne service er gratis for den første periode og tilsvarende hvis original materialet ønskes afhentet selv, lægges dette klar til afhentning med en forventning om, at dette sker indenfor de første 14 dage efter opgaven er klar.

Med mindre andet specifikt aftales og fremgår af fakturaen, er alt opbevaring gratis for de første 30 dage, hvorefter både uafhentet materiale og aftalt opbevaring køres ud i vores store brandskab, hvor dette opbevares for kr. 25,- pr. måned pr. ordre.

Afhentning af materiale efter 30 dage, skal derfor aftales dagen inden således at dette kan hentes frem fra boxen samt afregning for langtidsopbevaring kan ske inden afhentning. Materialet kan først afhentes efter afregning.

Ønskes original materiale tilsendt på et senere tidspunkt, betales blot fragt og forsendelsesomkostningerne herfor hvorefter vi afsender til ønsket adresse.

Ønskes original materialet ikke retur, tilbyder vi at destruerer dette forsvarligt. Ønskes dette skal vi bede om at dette meddeles os skriftligt, således at der ikke sker uheldige misforståelser. Aftale herom kan eventuelt ske via email hvis gensidigt aftalt.

 

KONTAKT: Overspil | Norgesvej 10B | 2800 Lyngby | TLF: +45 2511 2700 | MAIL: info@overspil.dk