Få direkte adgang til egne overspilninger  hos os ....

FÅ DIREKTE ADGANG TIL EGNE FILER - VIA FTP SERVER, DROPBOX ELLER EMAIL.

Vi kan tilbyde at give direkte adgang til egne overspilninger hos os - og på en måde hvor vi sikre at dette kun kan ses og hentes af den rette person.

Vi har i en årrække tilbudt, at lægge aftalt overspillet materiale i "Dropbox", men ved mange og større overspilninger vil dette kræve at begge har et abonnement på Dropbox og det vil vi naturligvis ikke kræve at man som kunde skal have.

Skulle det derfor drille når vi lægger overspilningerne i Dropbox er det blot at meddele os, at en anden overførsel, ønskes:

Som supplement har vi sat et alternativ op som ikke kræver abonnement og som er blot kræver den tid det tager via egen Internet hastighed til at downloade dem selv via en email med link til en FTP Server.

En FTP server er en stor data/fil delings enhed hvor vi kan give navngivne kunder adgang til et kundespecifikt og låst bibliotek hvor vi kan lægge de aftalte overspilninger og hvor disse så hjemmefra kan hentes direkte ned på egen PC eller MAC. FTP-serveren kan stå enten på vores egen adresse eller være en sikker disk vi har adgang til.

Til de kunder som ved bestilling af en overspilningen har bedt om at også gerne ville have data/film filerne (eller som har fået dette gjort tidligere) tilbyder vi her igennem at de kan hente filerne selv via internet adgang hjemmefra. Sker dette i forbindelse med en opgave om overspilning, er denne service gratis.

Sikkerhed og fortrolig er vigtig for os:

Ønskes dette vil dette sendes til den email adresse der oplyses på bestillingssedlen og vi vil typisk begrænse dette til kun at virke fra denne email.

I de specielle tilfælde hvor overspillet materiale skal behandles yderst fortroligt og skal sikkerhedsmæssigt overdrages under forhøjet sikkerheds vilkår, giver vi altid en speciel sikker adgang direkte til en FTP enhed hos os selv. Særlig aftalt, setup og afregning skal indgås herom.

Oplysninger om hvor, hvordan og hvad der gives adgang til oplyser vi kun til eksisterende kunder og kun via email: Men ring meget gerne til os hvis det driller eller hvis der er generelle spørgsmål.

 

 
KONTAKT: Overspil | Norgesvej 10B | 2800 Lyngby | TLF: +45 2511 2700 | MAIL: info@overspil.dk
 
 
Bestillingsliste.pdf